ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Να πάρουμε τα δύο ματς στην έδρα μας»

Ξεκάθαρος και αισιόδοξος πως ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να ανατρέψει την κατάσταση και να κερδίσει τα δύο ματς στην έδρα του, ήταν ο Αντώνης Φώτσης μιλώντας παραμονές του τρίτου ματς κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα (19/4, 21: 15μ.μ, Novasports2).

«Να πάρουμε τα δύο ματς στην έδρα μας»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στους εκπροσώπους του Τύπου:

Για τα στοιχεία που χρειάζεται να έχει η ομάδα: «Χρειάζεται να παίξουμε πολύ καλύτερα απ’ ότι έχουμε παίξει μέχρι τώρα. Έχουμε και το αβαντάζ της έδρας αυτή τη στιγμή, πρέπει να δούμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να ξεκινήσουμε από αύριο και μετά βλέπουμε».

Για τα πράγματα που πρέπει να βελτιώσει ο Παναθηναϊκός: «Πιστεύω πως η ομάδα πρέπει να πολεμήσει γιατί όλοι είδαμε ότι η Λαμποράλ είναι μία ομάδα πολύ μαχητική και βγάζει πολλή ενέργεια μέσα στο γήπεδο. Πιστεύω πως αν σε αυτόν τον τομέα φανούμε καλύτεροι θα έχουμε πολλές ελπίδες».

Για τις ενδεχόμενες απουσίες της Λαμποράλ: «Εμείς δεν περιμένουμε να μην παίξει κανένας τους για να κερδίσουμε. Κοιτάμε τι κάνει η δική μας ομάδα, πως μπορέσουμε εμείς να κερδίσουμε. Είδαμε ό,τι μπορούμε, δεν περιμένουμε να υπάρξουν ελλείψεις. Κοιτάμε τι μπορούμε να κάνουμε εμείς για να καταφέρουμε κάτι καλό».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.212 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν υπάρχει πίστη για την ανατροπή: «Σίγουρα μπορούμε γι’ αυτό βρισκόμαστε εδώ. Πιστεύουμε στις δυνάμεις μας και το μόνο που απομένει είναι να μπούμε στο γήπεδο και να το δείξουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.