ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το μέλλον του μακριά από το Κορωπί

Παρότι γράφτηκε πως ο «Στράμα» τον ήθελε, ο Ντάνιελ Πράνιτς θα πληρώσει την φτωχή του επιρροή στο παιχνίδι που εξελίσσεται από πέρσι.

Το μέλλον του μακριά από το Κορωπί

Ο Ντάνιελ Πράνιτς δεν φαίνεται να γλιτώνει την απομάκρυνσή από τον Παναθηναϊκό εξέλιξη που τον… περιτριγυρίζει μετά το τέλος του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Τότε ήταν που ο ίδιος έθεσε εαυτόν διαθέσιμο στο μεταγραφικό παζάρι (παρότι είχε συμβόλαιο με το τριφύλλι), κάτι που προκάλεσε την δυσαρέσκεια Αλαφούζου, Νταμπίζα που τον περίμεναν στην Αθήνα για τις σχετικές παρατηρήσεις.

Άνευ προετοιμασίας με τους πράσινους, κουβαλώντας την κόπωση από την συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο και βαδίζοντας στα 34 ο Κροάτης πέρασε απαρατήρητος πέρσι, δημιουργώντας δυσφορία. Στο ξεκίνημα της τρέχουσας σεζόν ο Γιάννης Αναστασίου μιμήθηκε στην προετοιμασία τον Λουίς Φαν Γκάαλ που έβαζε τον παίκτη αριστερό μπακ στη θητεία του στη Μπάγερν, πλην όμως ο έμπειρος παίκτης ήταν από τους χειρότερους στα παιχνίδια με Μπριζ, Καμπάλα.

Το ντεφορμάρισμα του Νάνο εξακολουθούσε να του δίνει λεπτά συμμετοχής στο βασικό σχήμα τόσο με τον «Ολλανδό», όσο και με τον «Στράμα» χωρίς ποτέ να εκμεταλλεύεται τις συγκυρίες. Οι έντονες αποδοκιμασίες που βίωσε στο 2-2 με τον ΠΑΟΚ θα μπορούσε να πει κανείς πως θα ήταν το κύκνειο άσμα του, έλα όμως που μέρες αργότερα γράφτηκε πως ο προπονητής εισηγήθηκε την παραμονή του (!!!), εξέλιξη που καθόλου δεν άρεσε στον περίγυρο της ομάδας. Εβδομάδες αργότερα με τον ίδιο «ξεχασμένο» λόγω τραυματισμού και τους Νάνο-Χουχούμη να έχουν πάρει ευκαιρίες θεωρείται πως ο διεθνής μπακ-χαφ τερματίζει οριστικά την καριέρα του στο τριφύλλι σε λίγες μέρες.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 22.547 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.