ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Με Ραντούλιτσα στο προολυμπιακό η Σερβία

Τις επιλογές του για το προολυμπιακό τουρνουά, έκανε γνωστές για την Εθνική Σερβίας ο Σάσα Τζόρτζεβιτς και μέσα σ' αυτές περιλαμβάνεται ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

Με Ραντούλιτσα στο προολυμπιακό η Σερβία

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μπορεί να έχει φύγει από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, αλλά έχει διατηρήσει τη θέση του στην Εθνική Σερβίας.

Έτσι έκανε γνωστές τις επιλογές του για το προολυμπιακό τουρνουά, που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι το διάστημα 4 με 10 Ιουλίου και αντίπαλοι των Σέρβων αναμένεται να είναι οι: Ανγκόλα, Πουέρτο Ρίκο, Ιαπωνία, Τσεχία και Λετονία.

Στους 24 παίκτες που επέλεξε ο «Σάλε» βρίσκεται ο θηριώδης σέντερ των «πρασίνων» Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, αλλά και ο Όγκνιεν Κούζμιτς, που έχει αποχωρήσει από το ρόστερ μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων στην Ευρωλίγκα.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 6.445 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά οι 24 που επέλεξε: Στέφαν Μπίρσεβιτς, Νεμάνια Μπιέλιτσα, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Νεμάνια Ντάνγκουβιτς, Μάρκο Γκούντουριτς, Όγκνιεν Γιάραμαζ, Νίκολα Γιόκιτς, Στέφαν Γιόβιτς, Νίκολα Κάλινιτς, Μάρκο Κέσελ, Όγκνιεν Κούζμιτς, Βλάντιμιρ Λούσιτς, Μίλαν Μάτσβαν, Στέφαν Μάρκοβιτς, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, Βασίλιε Μίσιτς, Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Νεμάνια Νέντοβιτς, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Μάρκο Σιμόνοβιτς, Βλάντιμιρ Στίματς, Μίλος Τεόντοσιτς, Ράντε Ζάγκορατς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...