ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η πειθώ του Πεδουλάκη!

«Τα καλά και τα κακά διαρκούν δύο μέρες και αυτό το έχω ως μότο ζωής». Παρασκευή, Σάββατο, τέλος! Από την Κυριακή, ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει πάλι απαντήσεις να δώσει...

Η πειθώ του Πεδουλάκη!

Ο Θεός – ο όποιος Θεός πιστεύει ο καθένας – δημιούργησε τον κανόνα του κατ’ εικόνα και καθ΄ ομοίωση! Ο άνθρωπος – ο όποιος άνθρωπος σκέφτεται ο καθένας – το παρερμήνευσε. Δεν είναι το μόνο και δεν είναι προφανώς έκπληξη. Το υποκείμενο που κάθε φορά υποβάλλεται σε κριτική αδυνατεί να έχει τη δική του προσωπικότητα και να υποπίπτει σε λάθη. Οφείλει να έχει την προσωπικότητα που ο περίγυρος – ήτοι κυρίως οι δημοσιογράφοι και οι οπαδοί – επιθυμεί, δηλαδή να πλησιάζει το κατ’ εικόνα. Και πρέπει να διάγει το βίο που οι ίδιοι επιτάσσουν, προκειμένου να ακολουθεί το καθ’ ομοίωση. Τόσο δημοκρατικό, όσο ο κάθε ο Θεός που ο καθένας πιστεύει!

Η μάχη του Αργύρη Πεδουλάκη με την… έκτη μέρα της δημιουργίας δεν ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2012 όταν προσλήφθηκε για τη νέα εποχή του Παναθηναϊκού. Ήταν μια επιλογή που αντιμετωπίστηκε με κριτική σκέψη, αλλά με ανοικτό μυαλό. Όπως και το ίδιου του Έλληνα τεχνικού απέναντι στις σκιές που ήξερε ότι θα τον ακολουθούν σε κάθε μικρό ή μεγάλο διάδρομο του ΟΑΚΑ. «Μιλάμε για έναν άνθρωπο με οκτώ πρωταθλητριών Ευρώπης. Και με άλλα δεδομένα σήμερα. Εγώ δεν το βλέπω ανταγωνιστικά. Μακάρι να ήταν και δίπλα μας, ήταν πάρα πολλά χρόνια στην ομάδα, είναι τεράστιος προπονητής και ήθελε προφανώς να κάνει ένα τάιμ άουτ, να ξεκουραστεί. Δεν το βλέπω ανταγωνιστικά. Είμαι ο άνθρωπος που για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχω μιλήσει με τα καλύτερα λόγια, όταν ήρθε, και χαίρομαι που έμεινε στο ελληνικό μπάσκετ».

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.366 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.