ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Μαέστρος» Λέτο (pics, vid)

Πολύτιμος για τον Παναθηναϊκό ο Σεμπάστιαν Λέτο στην επιστροφή του στο «τριφύλλι» και σημείο «κλειδί» για του χρόνου η συνεργασία του με τον Μάρκους Μπεργκ, που μέχρι τώρα δείχνει εξαιρετική.

«Μαέστρος» Λέτο (pics, vid)

Ο Αργεντινός άσος, αναγεννήθηκε με την επιστροφή του στο «τριφύλλι» και είναι σε τρομερή κατάσταση, δίνοντας πολύτιμους βαθμούς για την ομάδα του, είτε σκοράροντας, είτε τροφοδοτώντας τους συμπαίκτες του και κυρίως τον Μάρκους Μπεργκ.

Ο Λέτο έχει προλάβει να μετρήσει 11 συμμετοχές με τον Παναθηναϊκό, έξι για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και πέντε για τα πλέι οφ και εκτός από την παρουσία του εντός αγωνιστικού χώρου, εντυπωσιακοί είναι και οι αριθμοί του.

 ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÐÁÍÈÑÁÊÉÊÏÓ PANATHINAIKOS - PANTHRAKIKOS (SUPERLEAGUE 2015-2016)

Με πέντε γκολ και έξι ασίστ, ο «Σέμπα» έχει προσφέρει τα μέγιστα μέχρι στιγμής και έχει «τρελάνει» τους φίλους του «τριφυλλιού», που ανυπομονούν να τον δουν από τη νέα σεζόν, όταν και θα έχει κάνει ολοκληρωμένη προετοιμασία με την ομάδα.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.648 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σημείο «κλειδί» και για την επόμενη σεζόν, θα είναι η συνεργασία του με τον Μάρκους Μπεργκ, η οποία μέχρι τώρα δείχνει εξαιρετική, με τον Σουηδό να έχει σκοράρει 4 φορές μετά από πάσες του Αργεντινού.

ËÅÔÏ ËÏÕÍÔ ÌÐÅÑÃÊ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÁÅÊ (ÐËÅÉ ÏÖ SUPERLEAGUE 2015-2016)PANATHINAIKOS - AEK

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.