ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέμα

Τα «Όσκαρ» και τα «χρυσά βατόμουρα» (pics)

Ποιοι εντυπωσίασαν την περσινή χρονιά και ποιοι, όπως ήρθαν θα φύγουν λόγω μη ανταπόκρισης στις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού; Το Panathinaikos24.gr, μοιράζει τα «όσκαρ» και τα «χρυσά βατόμουρα» στους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» και εύχεται τη νέα σεζόν τα... καλά βραβεία να είναι περισσότερα.

Τα «Όσκαρ» και τα «χρυσά βατόμουρα» (pics)

Πήραμε την ιδέα από τον «κόσμο» του Hollywood, μας έδωσαν τις αφορμές οι παίκτες του Παναθηναϊκού με την παρουσία τους μέσα στο χορτάρι και έτσι σας παρουσιάζουμε τα «Όσκαρ» και τα «χρυσά βατόμουρα» για τη σεζόν που έφυγε και ελπίζουμε να μην ξανάρθει. Μια χρονιά αποτυχημένη σε κάθε επίπεδο, αλλά με ορισμένους ποδοσφαιριστές να δείχνουν ότι είναι πολύτιμοι για την ομάδα. Και κάποιους άλλους να αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων και να ετοιμάζουν βαλίτσες για άλλες πολιτείες.

Ας μην το καθυστερούμε και ας αρχίσουμε λοιπόν…

Όσκαρ πρώτου ανδρικού: Μάρκους Μπεργκ

Το βραβείο, ανήκει δικαιωματικά για ακόμα μία σεζόν στον Μάρκους Μπεργκ. Στον ηγέτη του Παναθηναϊκού, τον άνθρωπο που κάνει τη διαφορά για το «τριφύλλι» και φυσικά τον πρώτο σκόρερ της ομάδας για τη σεζόν που τελείωσε.

Δεν τους βλέπει καν: ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στατιστικά του Σλούκα στα δυο ματς με τη Μακάμπι!
Δεν τους βλέπει καν: ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στατιστικά του Σλούκα στα δυο ματς με τη Μακάμπι! 437 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
ÌÐÅÑÃÊ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÁÅÊ (ÐËÅÉ ÏÖ SUPERLEAGUE 2015-2016)PANATHINAIKOS - AEK

Ο Σουηδός άσος, που εξαργυρώνει την καλή του χρονιά με την παρουσία του στο Euro, πέτυχε 15 γκολ, έβγαλε 3 ασίστ και δίκαια το βραβείο του κορυφαίου, πάει σε εκείνον.

Όσκαρ δεύτερου ανδρικού: Κάρλος Ζέκα

Μεταξύ Κάρλος Ζέκα και Σεμπάστιαν Λέτο, θα επιλέξουμε τον αρχηγό. Για ακόμα μία σεζόν το «μηχανάκι» στη μεσαία γραμμή, εκείνος που θα τρέξει πρώτος και θα «πολεμήσει» για την κάθε διεκδίκηση μπάλας.

ÌÁÍÔÁËÏÓ ÆÅÊÁ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÁÅÊ (ÐËÅÉ ÏÖ SUPERLEAGUE 2015-2016)PANATHINAIKOS - AEK

Ο Πορτογάλος άσος, δίκαια έχει μία θέση στην καρδιά των φίλων του Παναθηναϊκού, καθώς είναι το παράδειγμα του παίκτη που «ματώνει» τη φανέλα και βγάζει το 100% στο χορτάρι. Θα μείνει «πράσινος», ευτυχώς, για αρκετά χρόνια ακόμα όπως φαίνεται.

Καλύτερου σεναρίου: Σεμπάστιαν Λέτο

Εδώ θα μπει το όνομα του «Σέμπα». Ο λόγος απλός. Επέστρεψε στους «πράσινους» και πάλι, κάτω από αρκετή αμφισβήτηση αυτή τη φορά κυρίως από τους «εχθρούς», όμως με την παρουσία του στο γήπεδο, τα… μαγικά του και τα γκολ που σημείωσε, «έκλεισε» αρκετά στόματα και γνώρισε εκ νέου την αποθέωση από τον κόσμο.

ËÅÔÏ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÐËÅÉ ÏÖ SUPERLEAGUE 2015-2016)PANATHINAIKOS - PANIONIOS

Και παίρνει το συγκεκριμένο βραβείο, καθώς αυτό το σενάριο ονειρευόταν κάθε φίλος της ομάδας όταν άκουσε για την επιστροφή του Λέτο στον Παναθηναϊκό.

Τιμής ένεκεν: Ροντρίγκο Μολέδο

Σίγουρα ο Ροντρίγκο Μολέδο θα μπορούσε να μπει σε μία από τις παραπάνω κατηγορίες. Αλλά από τη στιγμή που δεν βρίσκεται, τότε ανήκει σε αυτήν εδώ.

ÃÉÏ×ÁÍÓÏÍ ÌÏËÅÄÏ ÁÅÊ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ(ÐËÅÉ ÏÖ SUPERLEAGUE 2015-2016) AEK - PANATHINAIKOS

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός δεν ενθουσίασε κόσμο στο άκουσμα του ερχομού στο «τριφύλλι». Όμως μέσα από την παρουσία του, ξεχώρισε την αμυντική γραμμή των «πρασίνων» και όλα δείχνουν πως θα είναι το Α και το Ω στα μετόπισθεν για την επόμενη σεζόν.

Και τα Χρυσά Βατόμουρα

Τέσσερις οι παρουσίες στα χρυσά βατόμουρα για τη σεζόν που έφυγε και αυτό, γιατί μας ήταν δύσκολο να κόψουμε κάποιον από τους παρακάτω.

Μάικλ Εσιέν

Την πρώτη θέση, με μεγάλο κόπο και φυσικά πολύ ιδρώτα, την κερδίζει ο Μάικλ Εσιέν. Ο Γκανέζος μέσος ήρθε για να κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή, αλλά φεύγει ως αποτυχημένος και λίγα λέμε…

ÌÐÅÑÃÊ ÓÉÙÐÇÓ ÅÓÉÅÍ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ BERG SIOPIS ESSIEN PANATHINAIKOS - PANIONIOS (SUPERLEAGUE 2015-2016)

Λίγες εμφανίσεις, καθώς τον περισσότερο καιρό ήταν τραυματίας, ο Εσιέν έβγαλε σωστούς όσους υποστήριζαν πως είναι πλέον «παλαίμαχος» μετά τους χρόνιους τραυματισμούς του. Θα ξεχαστεί εύκολα, αλλά το βραβείο του τουλάχιστον το πήρε και δεν φεύγει με άδεια χέρια.

Σέρχιο Σάντσεθ

Ακολουθεί φυσικά η δεύτερη μεγάλη απογοήτευση της σεζόν, ο Σέρχιο Σάντσεθ. Δεν επιβεβαίωσε ποτέ τις προσδοκίες, δεν έγινε ο ηγέτης της αμυντικής γραμμής και το ακριβό συμβόλαιο που έχει υπογράψει, θα λυθεί σύντομα. Χειρότερη στιγμή η κόκκινη κάρτα στην αναμέτρηση με την Μπριζ.

 ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÂÅÑÏÉÁ PANATHINAIKOS - VERIA (SUPERLEAGUE 2015-2016)

Ο Ισπανός δεν είχε αξιόλογη παρουσία, ο τραυματισμός στον ώμο φυσικά και δεν τον βοήθησε και αποχωρεί με την καριέρα του στο σημείο μηδέν. Αν κάτι θα θυμόμαστε, είναι η εντυπωσιακή σύζυγος του.

Γενς Βέμερ

Την πρώτη τριάδα συμπληρώνει ο Γενς Βέμερ. Ακούσαμε πολλά για εκείνον κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και περιμέναμε στο χορτάρι ένα μπακ που θα ενθουσιάσει και πάλι τους οπαδούς μετά από αρκετά χρόνια.

ÂÅÌÅÑ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (ÊÕÐÅËËÏ 2015-2016)

Τίποτα όμως εκείνος. «Φτερό στον άνεμο», κακός αμυντικά, κακός και επιθετικά, γρήγορα βρέθηκε στον πάγκο και από εκεί στην εξέδρα, ενώ σύντομα επίσης θα αποχαιρετήσει.

Μεχντί Αμπέντ

Τέταρτος και τελευταίος, ο επίσης φευγάτος, Μεχντί Αμπέντ. Ο Αλγερινός είναι μία ξεχωριστή περίπτωση από τις άλλες, καθώς είχε δείξει καλά σημάδια στην πρώτη του παρουσία στο «τριφύλλι», με τον κόσμο να ζητάει την επιστροφή του.

1427719

Αυτή, έγινε τελικά φέτος το καλοκαίρι, αλλά ο Αμπέντ ήταν άλλος άνθρωπος. Είτε με τον Αναστασίου, είτε με τον Στραματσόνι, ο Αλγερινός δεν έδειξε αυτά που μπορεί να κάνει και έφερε τον κόσμο από την αποθέωση στη γιούχα.

Αποχωρεί και αυτός, με πιθανότερο προορισμό και πάλι την Νιούκαστλ.

Ε μη φεύγετε, έχουμε και μπόνους έκπληξη… το «θηρίο» Γιούρι Μαμούτε!

 ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÂÅÑÏÉÁ PANATHINAIKOS - VERIA (SUPERLEAGUE 2015-2016)

Ο Βραζιλιάνος ήρθε ως δανεικός για να βοηθήσει στην επίθεση, αλλά φεύγει με μόλις ένα καλό παιχνίδι και αυτό σε φιλικό με τον Πανιώνιο.

Φεύγει και δεν θα κλάψει κανείς, αλλά η θέση του στη λίστα με τα «παλτά» που έχουν έρθει στη χώρα μας, είναι σιγουράκι!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.