ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Με 9 τοξοβόλους στο Ναύπλιο

Με εννέα αθλητές Α' κατηγορίας θα λάβει μέρος η ομάδα Τοξοβολίας του Παναθηναϊκού Α.Ο. στο πρωτάθλημα Ανοικτού Χώρου που θα διεξαχθεί στο Ναύπλιο από Παρασκευή 8 Ιουλίου έως Κυριακή 10 Ιουλίου 2016.

Με 9 τοξοβόλους στο Ναύπλιο

Συγκεκριμένα θα αγωνιστούν οι:

1 ΚΟΥΚΟΥΖΕΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΞΟ ΑΝΔΡΩΝ Α

2 ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΣΥΝΘΕΤΟ ΤΟΞΟ ΑΝΔΡΩΝ Α

Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο αντί – Ερνάντεζ
Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο αντί – Ερνάντεζ 1.868 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

3 ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΞΟ ΑΝΔΡΩΝ Α

4 ΓΑΜΠΙΕΡΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΞΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α

5 ΤΣΙΑΚΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΞΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α

6 ΒΟΚΟΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – ΣΥΝΘΕΤΟ ΤΟΞΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α

7 ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΞΟ ΑΝΔΡΩΝ Α

8 ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΞΟ ΑΝΔΡΩΝ Α

9 ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΞΟ ΑΝΔΡΩΝ Α

Ο αγώνας είναι συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας και του Δήμου Ναυπλιέων και είναι αγώνας Ανοιχτού Πρωταθλήματος Α.Χ. Α’ Αγωνιστικής κατηγορίας 2Χ70μ. – Ολυμπιακού Γύρου Ανδρών / Γυναικών Ολυμπιακού τόξου & 2Χ50μ. – Ολυμπιακού Γύρου Ανδρών / Γυναικών Σύνθετου τόξου και θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Δήμου Ναυπλίου, την Παρασκευή 8, το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Ιουλίου 2016.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.