ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οι «19» της ΑΙΚ Στοκχόλμης

Ο προπονητής της ΑΙΚ, Ρίκαρντ Νόρλινγκ επέλεξε τους 19 ποδοσφαιριστές, για το αυριανό ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Οι «19» της ΑΙΚ Στοκχόλμης

Λίγο πριν τη συνέντευξη Τύπου και την προπόνηση των Σουηδών επί ελληνικού εδάφους, έγινε γνωστή και η αποστολή της ΑΙΚ, για τον αυριανό αγώνα, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League στη Λεωφόρο (21:00, ΟΤΕ TV).

Οι 19 που επέλεξε ο Νόρλινγκ είναι οι εξής: Κάρλγκρεν, Λίνερ, Σταματόπουλος, Χάουκσον, Κάρλσον, Γιόχανσον, Μπλόμπεργκ, Άβντιτς, Μαρκάνεν, Βαϊσάνεν, Οφόρι, Γιασίν, Σάντγκρεν, Ισιζάκι, Χούιβελντ, Σαλέτρος, Γκράβιους, Εκπόζο, Αφάνε.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μάρκο Νίκολιτς, Ντίξον Ετούχου, Ρίκσον Μανσιαμίνα, Νίκλας Ελίασον και Αλεξάντερ Ίσακ.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.723 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.