ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή

Ο «μαέστρος» Λεντέσμα

Πραγματικός «μαέστρος» μέσα στο γήπεδο, ο Κριστάν Λεντέσμα εντυπωσιάζει με την απλότητα του και με τις πάσες ακριβείας του.

Ο «μαέστρος» Λεντέσμα

Ο Αργεντινός άσος, δείχνει να μην έχει ακόμα τις απαραίτητες ανάσες ώστε να βγάλει ολόκληρο 90λεπτο σε υψηλό ρυθμό, αλλά ακόμα και έτσι, κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή της ομάδας.

Ένας πραγματικός «μαέστρος» για τον Παναθηναϊκό, ο Λεντέσμα είναι ο παίκτης που παίρνει την πρώτη πάσα από την άμυνα για να οργανώσει το παιχνίδι της ομάδας, κάτι που φάνηκε σε μεγάλο βαθμό στο χθεσινό παιχνίδι με την ΑΪΚ.

Δεν φοβήθηκε να δοκιμάσει το πόδι του από μακρινή απόσταση, ανέλαβε όλα τα στημένα του Παναθηναϊκού, ενώ στα highlights της αναμέτρησης, βρίσκεται η τρομερή μπαλιά στην πλάτη της άμυνας προς τον Ιμπάρμπο στο 34′, με τον Κολομβιανό να μην μπορεί να σκοράρει.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 22.020 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Λεντέσμα είναι ο παίκτης που έλειπε από τον Παναθηναϊκό τα προηγούμενα χρόνια. Ήρεμος, ξέρει τι να κάνει την μπάλα, βλέπει γήπεδο, συνηθίζει να αλλάζει το παιχνίδι και βρίσκει με μοναδικό τρόπο τους συμπαίκτες του, ενώ καλύπτει έξυπνα τις αδυναμίες του, παίζοντας με μυαλό, όπως έκανε από το 60′ και μετά, όταν άρχισε να μένει από δυνάμεις.

Όσο περνάει ο καιρός, μοιάζει βέβαιο πως ο Αργεντινός θα βρει το ρυθμό που του λείπει και θα είναι όλο και καλύτερος, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τη μεσαία γραμμή της ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.