ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Το όραμά μου για τίτλο παραμένει»

Στο ιδιαίτερο «δέσιμο» που έχει με τον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Γιώργος Αφρουδάκης, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως το όραμα του για τίτλο με το «τριφύλλι» παραμένει!

«Το όραμά μου για τίτλο παραμένει»

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, τα τελευταία χρόνια, μίλησε για τις αναμνήσεις από τα έξι χρόνια παρουσίας του στο σύλλογο και ευχαρίστηκε τον κόσμο για τη στήριξη όλο αυτό το διάστημα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στo panathinaikos1908.gr:

«Ο Παναθηναϊκός αποτελεί για εμένα ένα πολύ ιδιαίτερο κομμάτι στην καριέρα μου. Όχι μόνο επειδή αγωνίστηκα για 6 ολόκληρα χρόνια και έκλεισα την καριέρα μου στον Σύλλογο αλλά και γιατί από μικρό παιδί είχα όνειρο να παίξω στον Παναθηναϊκό. Έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις όλα αυτά τα χρόνια από την οικογένεια του Παναθηναϊκού και θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μου η χημεία που είχα με τον κόσμο της ομάδας αλλά και η αγάπη των φιλάθλων του προς το πρόσωπό μου.

Επίσημο: Τέλος η Ελένη Καπογιάννη από τον Παναθηναϊκό
Επίσημο: Τέλος η Ελένη Καπογιάννη από τον Παναθηναϊκό 350 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον κόσμο, διότι οι φίλοι του Παναθηναϊκού, από όλες τις ομάδες που έχω αγωνιστεί, είναι οι μοναδικοί  που στήριξαν πάντα τόσο πολύ την προσπάθεια τη δική μου και των συμπαικτών μου. Το όραμά μου όταν ήρθα στον Σύλλογο πριν 6 χρόνια ήταν να κατακτήσω έναν τίτλο με το σκουφάκι του Παναθηναϊκού. Μπορεί να μην επιτεύχθηκε ο στόχος, ωστόσο πραγματοποιήσαμε σημαντικά βήματα προόδου. Το όραμά μου παραμένει και αυτή η προσπάθεια δεν έχει τελειώσει ακόμα… »

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.