ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καταγγέλει Μπεργκ ο Φιρί

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «ekstrabladet.dk», ο Μάρκους Μπεργκ είχε φραστικό επεισόδιο με τον Λεμπολάνγκ Φιρί, στη φυσούνα της Λεωφόρου.

Καταγγέλει Μπεργκ ο Φιρί

Διαστάσεις φαίνεται να παίρνει το επεισόδιο του Μάρκους Μπεργκ με τον προπονητή της Μπρόντμπι, Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, με τους Δανούς να βάζουν στο κάδρο και τον Λεμπολάνγκ Φιρί, ο οποίος φέρεται να δήλωσε πως ο Σουηδός άσος του Παναθηναϊκού, τον αποκάλεσε πίθηκο.

Ο ποδοσφαιριστής της Μπρόντμπι αναφέρει πως όταν κατευθυνόταν προς τη φυσούνα ο Μπεργκ του επιτέθηκε φραστικά, με αυτόν τον χαρακτηρισμό, κάτι που όμως πρέπει να ερευνηθεί, διότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού, είχαν αποχωρήσει νωρίτερα για τα αποδυτήρια.

Δείτε το δημοσίευμα εδώ

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 26.181 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.