Να μιλήσει ξανά… μέσα στο γήπεδο θέλει απόψε ο Παναθηναϊκός, παίρνοντας την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League απέναντι στην Μπρόντμπι (20:00), σε ένα κλίμα εχθρικό!
Σε ένα ματς… μπουρλότο, με τους Δανούς να δυναμιτίζουν το κλίμα, ο Παναθηναϊκός καλείται να κλείσει τα αυτιά του, να συγκεντρωθεί και να κάνει το παιχνίδι του, υπερασπίζοντας το 3-0 της Λεωφόρου.
Οι «πράσινοι» βρίσκονται 90 λεπτά μακριά, από τον πρώτο βασικό στόχο της σεζόν, που δεν είναι άλλος, από την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Στο επίκεντρο του αγώνα, θα βρεθεί ο Μάρκους Μπεργκ, μετά από όσα του καταγγέλθηκαν με τον προπονητή της Μπρόντμπι, Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ να του «επιτίθεται» ξανά, στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου.
Το «τριφύλλι» αντέδρασε, δεν άφησε το θέμα και προχώρησε και αυτό με τη σειρά του σε καταγγελία στην UEFA, ενώ παράλληλα ζήτησε έξτρα παρατηρητή στο ματς, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του, με την Ομοσπονδία να κάνει δεκτό το αίτημα του Παναθηναϊκού.
Σε κάθε περίπτωση ο Παναθηναϊκός πρέπει να το αφήσει όλο αυτό πίσω του και να αγωνιστεί συγκεντρωμένος και προσηλωμένος στο στόχο του, κάτι που συνομολόγησε και ο Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος ζήτησε από τους παίκτες του να αγωνιστούν χωρίς να έχουν στο μυαλό τους το 3-0 του πρώτου αγώνα.
Η αναμέτρηση αρχίζει στις 20:00, με τηλεοπτική μετάδοση από το ΟΤΕ Sport 2 και live ενημέρωση από το panathinaikos24.gr.
⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο