ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΕΡΝΑΕΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ

Έφτασε στην Αθήνα ο Εμποκού!

Ο Πολ Ζοσέ Εμποκού μόλις... πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα. Ο Κονγκολέζος ποδοσφαιριστής θα περάσει ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει με τους «πράσινους».

Έφτασε στην Αθήνα ο Εμποκού!

Ο Πολ Ζοσέ Εμποκού έφτασε πριν λίγα λεπτά στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του στο “τριφύλλι”.Τον παίκτη περίμενε για λογαριασμό του «τριφυλλιού» ο επιμελητής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γρηγόρης Παπαβασιλείου. Ο Κονγκολέζος αναμένεται να περάσει τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και νωρίτερα Παναθηναϊκός και Κιέβο αντάλλαξαν τα τελευταία έγγραφα, ώστε να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του ποδοσφαιριστή γι’ ένα χρόνο. Ο Εμποκού είχε βρεθεί πριν 2 χρόνια στην Αθήνα και στη Λεωφόρο, όταν και είχε αντιμετωπίσει τους “πράσινους”, όντας παίκτης της Σταντάρ.

Όπως όλα δείχνουν ο Κονγκολέζος θα γίνει παίκτης του Παναθηναϊκού, βέβαια μέχρι να πέσουν οι υπογραφές κανείς δεν μπορεί να είναι 100% σίγουρος.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.976 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.