ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σε λύσεις πάγκου «ρίχνει» στην ομαδάρα του 2010!

Πολύ συσσωρευμένη ποιότητα στο ρόστερ και μάλιστα σε «λογικά» κόστη.

Σε λύσεις πάγκου «ρίχνει» στην ομαδάρα του 2010!

Πίσω από τον Μπεργκ; Λέτο και Ρινάλντι ου μην και Ιμπάρμπο κι ας χάνει ο Κολομβιανός σωρηδόν τα τετ-α-τετ! Αναπληρωματικός του Χουλτ; Γουακάσο που τα κάνει όλα και συμφέρει πραγματοποιώντας απίθανο ματς στη Σουηδία. Πλέι-μέικερ; Λεντέσμα και σε φουλ επιθετικά σχήματα μέσα κι ο Βιγιαφάνιες (παγκίτης ως τώρα), ένας από τους καλύτερους ξένους του περσινού πρωταθλήματος.

Στα ρεπό του Μέστο μέσα ο Κουλιμπαλί που ξεχώρισε με το μπόι και τις φυσικές του δυνάμεις τους προηγούμενους μήνες στα Χανιά. Όταν μένουν εκτός αποστολής Κλωναρίδης, Μπουμάλ, Π. Βλαχοδήμος, Τελάντερ και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός, όταν θεωρείται συμπλήρωμα ο φινετσάτος Εμποκού (που με Καρσελά, ΝτεΚαμάργκο «κατάστρεψαν» τα όνειρα του Γιάννη Αναστασίου για είσοδο στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ προ διετίας) κατανοούμε ότι το παρόν ρόστερ ευθέως συναγωνίζεται το έμψυχο δυναμικό της περιόδου 2009-2010 όπου το χρήμα έρρεε άφθονο.

Σίγουρα όχι σ΄ επίπεδο ενδεκάδας (Σισέ, Λέτο, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης έπαιζαν βασικοί σ’ οποιαδήποτε ευρωπαϊκή ομάδα), μα σε γενικό μέσο όρο κλάσης, ας μην λησμονούμε ότι το ρόστερ των megaσταρ είχε απλά… φιλότιμους παίκτες δίπλα του που προσπαθούσαν να κάνουν τα βασικά στο χορτάρι.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.650 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.