ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η τιμή θα ανέβαινε περισσότερο αν…

Αν οι Τούρκοι έδιναν 1.000.000 για Μπουμάλ σκεφτείτε τι θα πλήρωσαν σε περίπτωση που ο Καμερουνέζος διακρινόταν στο Γιουρόπα

Η τιμή θα ανέβαινε περισσότερο αν...

Από θέμα…μάρκετινγκ και μόνο (όσον αφορά την μεταπωλητική του αξία) ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε ν’ αφήσει το όνομα του Ολιβιέ Μπουμάλ στην λίστα που παρέδωσε στην ΟΥΕΦΑ.

Ο Αφρικανός είχε ενοχλήσεις τις προηγούμενες εβδομάδες, δεν μπόρεσε να βοηθήσει στα προκριματικά ενώ η έλευση Εμποκού κι η σούπερ απόδοση Ιμπάρμπο, «Βίγια» (που υπό προϋποθέσεις μπορούν να παίξουν πλάγια), ανάγκασε τον Στραματσόνι να τον «κόψει». Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Τραμπζονσπορ ήταν διατεθειμένη να δώσει ακόμα κι 1.000.000 ευρώ για τον ταχύτατο εξτρέμ το ποσό θ’ ανέβαινε αν το παιδί  αγωνιζόταν (και διακρινόταν) κόντρα σε Αγιαξ, Θέλτα, Σταντάρ Λιέγης.

Στον ΠΑΟ κόστισε 400 χιλιάρικα, θα έβγαζε κέρδος αν τον παραχωρούσε την τελευταία μέρα των μεταγραφών κι όλα αυτά με τον παίκτη να έχει σκοράρει μια φορά στη Μυτιλήνη μοιράζοντας άλλη μια ασίστ στον Μάρκους Μπεργκ στην αναμέτρηση της Λειβαδιάς.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.677 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.