ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το πιο επιβλητικό δίδυμο

Η σωματική διάπλαση Σαμπά, Μολέδο «τρομάζει». Σκεφτείτε ανάμεσά τους Κλάους, Λάζαρο, Μπακασέτα, Πασιέντζα.

Το πιο επιβλητικό δίδυμο

O γυμναστής της Ιντερνασιονάλ, Ελιο Καραβέτα, μιλώντας για το λαβωμένο γόνατο του Ροντρίγκο Μολέδο όταν ο θηριώδης μπακ πάτησε ελληνικό έδαφος είχε πει: «Οι τραυματισμοί στο γόνατο είναι περίπλοκη υπόθεση, η δουλειά που χρειάζονται για να αποκατασταθούν στηρίζονται στη μεθοδολογία, στην ισορροπία στο μηχανισμό των κινήσεων στις ασκήσεις ενδυνάμωσης, στη ρουτίνα που πρέπει να τηρείται ευλαβικά  επί μήνες».

Η μεταγραφή του λάτιν στόπερ είναι (μέχρι νεωτέρας) το μεγαλύτερο «παράσημο» για το «μάτι» του Αντρέα Στραματσόνι που ρίσκαρε με την περίπτωσή του. Οκτώ μήνες μετά τον ερχομό του ο παίκτης μαθαίνει ότι η (πολύ ευχαριστημένη) ΠΑΕ θέλει να τον εντάξει σε «πρόγραμμα Ζέκα, Μπεργκ», ανανεώνοντας πρόωρα το συμβόλαιό του.

Ο Μολέδο έχει καλό όνομα στη χώρα του αρχές Μαϊου αναφέρθηκε ότι τον πλευροκόπησε η Φλουμινένσε, τότε ήταν που το ιταλικό «Teleroma 56» ανέφερε ότι η Ρόμα έδινε 15.000.000 (!!!) ευρώ στον ΠΑΟ ενώ τον βολιδοσκόπησε κι η πρωταθλήτρια Ουρουγουάης, Πενιαρόλ.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.611 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το συμβόλαιό του Ροντρίγο λήγει το καλοκαίρι του 2018, είναι λογικό η ΠΑΕ να επιθυμεί να «δέσει» τον καλύτερο αμυντικό που της έλαχε μετά τον Ρενέ Χένρικσεν. Ο κόσμος περιμένει πως και πως το ταίριασμά του με τον Κρίστοφερ Σαμπά, από άποψη όγκου/ύψους τέτοιο δίδυμο δεν είχε ποτέ στην ιστορία της η ομάδα. Όσο στην Παιανία κυριαρχούσε η εγκεφαλικότητα του μέγα Δανού υπήρχαν δίπλα του σωματώδεις ποδοσφαιριστές (Βόκολος, Γκούμας, Κυργιάκος) μα οι δύο τελευταίοι ήταν στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα, δεν ήταν «ψημένοι», ούτε «ψαρωτικοί», συνεπώς ελάχιστα επιβλητικοί συγκριτικά με τον Βραζιλιάνο και τον Κονγκολέζο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.