ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Μην ψάχνουμε Διαμαντίδη πέντε χρόνια, όπως ψάχναμε Ομπράντοβιτς»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης στο δεύτερο μέρος της μεγάλης συνέντευξης στο SDNA δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του και υπογραμμίζει πως ο Διαμαντίδης δεν αντικαθίσταται, εξηγεί γιατί ο Νικ Καλάθης είναι ο νέος leader, αλλά και γιατί ο Μπουρούσης είναι... άλλος πλέον.

«Μην ψάχνουμε Διαμαντίδη πέντε χρόνια, όπως ψάχναμε Ομπράντοβιτς»

Ο νέος Παναθηναϊκός Superfoods που χτίζεται αυτό το διάστημα στο Καρπενήσι, έχει μια ειδοποιό διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Δεν έχει στο έμψυχο δυναμικό του τον… τύπο με το Νο13, που δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ο αρχηγός αποχώρησε, κοιτάζοντας μπροστά και το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι «πράσινοι» όπως επισημαίνει στο δεύτερο μέρος της μεγάλης συνέντευξης που παραχώρησε στο SDNA στο Καρπενήσι ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Κατά τον προπονητή των κυπελλούχων Ελλάδας, η απώλεια του Διαμαντίδη δεν καλύπτεται, αφού όπως λέει «παίκτες σαν τον «3D» βγαίνουν κάθε 100 χρόνια» κι ως εκ τούτου, η ομάδα δεν πρέπει να αναλωθεί στην εύρεση του αντι-Διαμαντίδη και να χάσει πολύτιμο χρόνο.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.212 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πλέον, η ηγεσία και η αρχηγία έχουν περάσει στον Νικ Καλάθη, με τον έμπειρο τεχνικό να εξηγεί πως δεν πρέπει να μπαίνει σε διαδικασία σύγκρισης, ενώ εξήγησε επίσης πόσο σημαντική κίνηση ήταν η έλευση του Γιάννη Μπουρούση, που είναι… άλλος άνθρωπος πλέον.

Επίσης, ο 52χρονος προπονητής κάνει αναδρομή στην πρώτη του θητεία στο ΟΑΚΑ, όπου τις δυσκολίες που υπήρχαν έγινε κάτι που «δεν έχει κάνει άλλη ομάδα», τι έλειπε ώστε να γίνει η υπέρβαση στην Euroleague, αλλά και γιατί οι «πράσινοι» χρωστούν ένα «ευχαριστώ» σε εκείνη την ομάδα.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.