ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Διαφωνία στο ύψος της ρήτρας

Εξετάζει την πρόταση Παναθηναϊκού ο Μπεργκ

Σήμερα αναμένεται να εξετάσουν την πρόταση του Παναθηναϊκού, ο Μάρκους Μπεργκ με τον εκπρόσωπο του, με την απάντηση να δίνεται άμεσα. Θετικό το κλίμα, φήμες για διαφωνία όσον αφορά το ύψος της ρήτρας.

Εξετάζει την πρόταση Παναθηναϊκού ο Μπεργκ

Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου προς τον Μάρκους Μπεργκ, την οποία σήμερα θα εξετάσει ο Σουηδός μαζί με τον μάνατζερ του. Το συμβόλαιο του επιθετικού των «πράσινων» λήγει το 2018, με τον Παναθηναϊκό να του έχει προετείνει επέκταση μέχρι το 2019.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για κάτι παραπάνω από θετικό κλίμα, με τις διαφορές να είναι μικρές και να ξεπερνιούνται, ωστόσο δεν υπάρχει ακόμα οριστική συμφωνία. Ο Μπεργκ και ο μάνατζερ του θα συναντηθούν σήμερα, πριν από το ματς της Εθνικής Σουηδίας με την Ολλανδία, προκειμένου να συζητήσουν την πρόταση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός προσφέρει στον Μπεργκ επέκταση της συνεργασίας για έναν χρόνο ακόμα (2019) με απολαβές 900.000 ευρώ συν 100.000 στην περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής κάνει πάνω από το 50% των αγώνων τον πρώτο χρόνο, με το εφάπαξ ποσό να αυξάνεται κατά 100.000, για κάθε σεζόν.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.932 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με το ρυθμό που αγωνίζεται ο Σουηδός, αν πιάσει τους στόχους αυτούς, θα λάβει 3,3 εκ. ευρώ για τρία χρόνια (’17-’18-’19), ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σουηδός θέλει περισσότερα εφάπαξ χρήματα παρά μπόνους, αλλά το deal δε θα χαλάσει γι’ αυτό το λόγο.

Όσον αφορά τη ρήτρα, σύμφωνα με τη «Live Sport», υπάρχει διαφωνία, με τον Παναθηναϊκό να επιμένει στα 10 εκ. ευρώ (και παραπάνω) ως ποσό αποδέσμευσης, με την πλευρά του παίκτη να κάνει λόγο για λιγότερα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.