Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου προς τον Μάρκους Μπεργκ, την οποία σήμερα θα εξετάσει ο Σουηδός μαζί με τον μάνατζερ του. Το συμβόλαιο του επιθετικού των «πράσινων» λήγει το 2018, με τον Παναθηναϊκό να του έχει προετείνει επέκταση μέχρι το 2019.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για κάτι παραπάνω από θετικό κλίμα, με τις διαφορές να είναι μικρές και να ξεπερνιούνται, ωστόσο δεν υπάρχει ακόμα οριστική συμφωνία. Ο Μπεργκ και ο μάνατζερ του θα συναντηθούν σήμερα, πριν από το ματς της Εθνικής Σουηδίας με την Ολλανδία, προκειμένου να συζητήσουν την πρόταση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός προσφέρει στον Μπεργκ επέκταση της συνεργασίας για έναν χρόνο ακόμα (2019) με απολαβές 900.000 ευρώ συν 100.000 στην περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής κάνει πάνω από το 50% των αγώνων τον πρώτο χρόνο, με το εφάπαξ ποσό να αυξάνεται κατά 100.000, για κάθε σεζόν.

Με το ρυθμό που αγωνίζεται ο Σουηδός, αν πιάσει τους στόχους αυτούς, θα λάβει 3,3 εκ. ευρώ για τρία χρόνια (’17-’18-’19), ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σουηδός θέλει περισσότερα εφάπαξ χρήματα παρά μπόνους, αλλά το deal δε θα χαλάσει γι’ αυτό το λόγο.

Όσον αφορά τη ρήτρα, σύμφωνα με τη «Live Sport», υπάρχει διαφωνία, με τον Παναθηναϊκό να επιμένει στα 10 εκ. ευρώ (και παραπάνω) ως ποσό αποδέσμευσης, με την πλευρά του παίκτη να κάνει λόγο για λιγότερα.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS