ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεν σκόραρε άλλα έπαιξε για την ομάδα!

Ο Μάρκους Μπεργκ, μπορεί να μην σκόραρε στη χθεσινή αναμέτρηση, αλλά συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη των «πρασίνων».

Δεν σκόραρε άλλα έπαιξε για την ομάδα!

Ο Μάρκους Μπεργκ, μπορεί να μην σκόραρε στην χθεσινή αναμέτρηση, αλλά συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη του Παναθηναϊκού. Από το πρώτο λεπτό ήταν μέσα σ’ όλες τις φάσεις. Σκόραρε μετά από πάσα του Λουντ, μόλις ολοκληρώθηκε το πρώτο λεπτό αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ. Στη συνέχεια, με το πέναλτι που κέρδισε στο 7 λεπτό της αναμέτρησης, έκανε την… μισή δουλειά για να ανοίξει ο Παναθηναϊκός το σκορ.

Ο μεγάλος Σουηδός, έσπαγε την μπάλα συνεχώς στα άκρα και έδινε πνοή, στην πολύ καλή χθες, «πράσινη» επίθεση. Στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης έδωσε έτοιμο γκολ στον Γουακάσο, μετά από τη σέντρα που του έκανε ο Ζέκα. Το γκολ μπορεί να μην του… έκατσε χθες αλλά ο Μάρκους απέδειξε γι άλλη μία φορά, ότι είναι παίκτης που παίζει για την ομάδα κι όχι η ομάδα γι αυτόν.

Τέλος, ο Σουηδός είχε συμμετοχή και στο τρίτο γκολ, μιας κι αυτός έκανε την πάσα στον Μέστο(η οποία «έκοψε» στα δύο την άμυνα του Λεβαδειακού), πριν ο τελευταίος δώσει έτοιμο γκολ στον Σεμπάστιαν Λέτο. Αυτή είναι και η διαφορά του παίκτη- ηγέτη από τον καλό ποδοσφαιριστή, ότι (ο ηγέτης) ακόμα και στην μέρα που δεν θα καταφέρει να σκοράρει, θα κάνει τα πάντα και θα βοηθήσει την ομάδα του.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 26.482 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.