ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Χάζεψε» με τον κόσμο ο Εμποκού

Ο Πολ-Ζοσέ Εμποκού, έπαθε... πλάκα με την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, στη χθεσινή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

«Χάζεψε» με τον κόσμο ο Εμποκού

Ο Πολ-Ζοσέ Εμποκού πραγματοποίησε χθες το επίσημο ντεμπούτο του με την «πράσινη» φανέλα. Ο Κονγκολέζος αγωνίστηκε για ελάχιστα λεπτά και η απόδοση του, φυσικά και δεν μπορεί να σχολιαστεί. Ο Εμποκού όμως έμεινε… έκπληκτος με την παρουσία των φιλάθλων του Παναθηναϊκού.

Ο νεοαποκτηθείς επιθετικός χαφ είχε μείνει άφωνος από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι «πράσινοι» φίλαθλοι. Ο Κονγκολέζος φαινόταν να μην πιστεύει στα μάτια του μ’ αυτό που συνέβαινε από τους οπαδούς του «τριφυλλιού» στη Λιβαδειά.

Πιο συγκεκριμένα, όσο περίμενε να μπει στον αγωνιστικό χώρο, το… βλέμμα του ήταν «κολλημένο» στην κερκίδα των φιλάθλων του Παναθηναϊκού. Φανταστείτε λοιπόν τι θα… πάθει όταν μπει την Πέμπτη στο γήπεδο της Λεωφόρου, που θα έχει πάρει… φωτιά.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 22.211 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.