ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Ζέκα ήταν…σταρ επί «Ολλανδού»

Ακόμα και την εποχή που ο ΠΑΟ θα κάνει «δουλειά» το ρόστερ βρίθει από παίκτες που μπορούν να δώσουν τις στιγμές που κάνουν τη διαφορά.

Ο Ζέκα ήταν...σταρ επί «Ολλανδού»

Κυρίαρχος ήταν ο Παναθηναϊκός στη Λειβαδιά θυμίζοντάς μας ομάδες του Αναστασίου που από τα Χριστούγεννα και μετά δεν άφηναν τον αντίπαλο να πάρει ανάσα.

Βέβαια η χαώδης διαφορά του τότε με το τώρα έγκειται στην ποιότητα, ακόμα και σε χρονική περίοδο που το τριφύλλι θα κάνει την φυσιολογική του «κοιλιά» υπάρχουν ουκ ολίγοι ποδοσφαιριστές που με μια έμπνευση μπορούν να σου πάρουν τα τρίποντα.

Επί «Ολλανδού» είχαμε φτάσει σε σημείο να θεωρούμε αναντικατάστατο τον Κάρλος Ζέκα που καλός, χρυσός και άγιος όμως σκοράρει μια φορά κάθε πέντε χρόνια, λίγες φορές δοκιμάζει να σουτάρει από απόσταση, ακόμα λιγότερες να ντριμπλάρει και να περάσει αντίπαλο κατά μέτωπο. Ο Πορτογάλος το Σάββατο «χάθηκε» στις πρωτοβουλίες Γουακάσο, Λουντ, ανταποκρινόμενος ΤΕΛΕΙΑ σε αυτό που είναι γεννημένος να κάνει ιδανικά: κάλυψη χώρων!

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 60.998 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.