ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βατούτιν: «Ο Διαμαντίδης ήταν νικητής!»

Με τα καλύτερα λόγια τόσο για την εκδήλωση, όσο και για τον Διαμαντίδη, μίλησε ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν.

Βατούτιν: «Ο Διαμαντίδης ήταν νικητής!»

Όσα είπε ο Αντρέι Βατούτιν:

«Ήταν μια σπουδαία τελετή για έναν σπουδαίο παίκτη. Δεν μπορώ να θυμηθώ κάτι τέτοιο για παίκτη μπάσκετ. Σίγουρα, ο Δημήτρης άξιζε κάτι τέτοιο σε έναν γήπεδο. Φανταστική ατμόσφαιρα. Είμαι ευτυχισμένος που συμμετείχαμε σε αυτή την εκδήλωση. Ήταν νικητής. Τώρα μπορώ να του ευχηθώ ανάλογες επιτυχίες και στην μετά-μπάσκετ ζωή».

Για το αν είχε κάνει ποτέ, πρόταση στον Διαμαντίδη για να έρθει στην ΤΣΣΚΑ:

«Ποτέ, ποτέ. Είχαμε τον Παπαλουκά στη θέση του».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.