ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Πλήθος κόσμου και θέαμα στο τουρνουά “Ι. Μαλακατές”

Πλήθος κόσμου βρίσκεται στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος», για το τουρνουά του βόλεϊ Γυναικών «Ι.Μαλακατές».

Πλήθος κόσμου και θέαμα στο τουρνουά

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Ερασιτέχνη:

«]Το κλειστό “Π. Γιαννακόπουλος”, ο ιστορικός Τάφος του Ινδού άνοιξε τις πύλες του για να υποδεχτεί το τουρνουά “Ιωάννης Μαλακατές”, που διοργανώνει ο Παναθηναϊκός Α.Ο. 8-9 Οκτωβρίου, στη μνήμη του ιστορικού παράγοντα του Συλλόγου μας, με τη συμμετοχή των Α.Ο. Θήρας, Ηρακλή Κηφισιάς και ΑΣΠΕ Θέτις Βούλας. Στην έδρα, όπου το γυναικείο βόλεϊ του Τριφυλλιού έχει γνωρίσει στιγμές δόξας, κατακτώντας πλήθος τροπαίων, οι φίλοι του αθλήματος και όχι μόνο, έδωσαν δυναμικό “παρών”, γεμίζοντας τις εξέδρες.

Στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία, ο Α.Ο. Θήρας επικράτησε 3-2 του Ηρακλή Κηφισιάς σε έναν συναρπαστικό αγώνα, με ανατροπή, αποζημιώνοντας τους θεατές.

Τα σετ: 25-15, 25-21, 17-25, 19-25, 9-15

20161008_193508
20161008_184222

Ηρακλής Κηφισίας (Χουντουμάδης) Κοττά, Κωνσταντίνου, Κοσμά, Κουτουξίδου, Χουντά, Κωνσταντέλλου, Τσελέπη, Λαμπρινίδου, Βογιατζόγλου, Γιαννάτου, Λύρα (λ)

Α.Ο. Θήρας (Οικονόμου) Γεωργιάδου, Μουντάκη, Zdovc, Μεταξά, Τσοχατζή, Dstojic, Τσομπανίδου, Παναγιωτίδου

Αρτακιάνου (λ)

Ο προπονητής της Σαντορίνης Aπόστολος Οικονόμου δήλωσε στο panathinaikos1908.gr: “Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Παναθηναϊκό που μας έκανε την τιμή να μας προσκαλέσει σε ένα τέτοιο τουρνουά. Είναι πολύ θετικό που γίνονται δυνατοί αγώνες, ώστε να τονώσουν την έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού που έχουμε. Επίσης είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να αγωνίζεσαι σε ένα τόσο ιστορικό γήπεδο”.

Ο προπονητής του Ηρακλή Κηφισιάς και άλλοτε τεχνικός του Τριφυλλιού, Σπύρος Χουντουμάδης δήλωσε στοpanathinaikos1908.gr: “Καταρχάς θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντική κίνηση από πλευράς του Παναθηναϊκού να τιμήσει έναν σπουδαίο παράγοντα όπως ήταν ο Ιωάννης Μαλακατές. Παράλληλα είναι ένα δυνατό τουρνουά και μάλιστα σε ιδανική χρονική περίοδο ώστε να τεστάρουμε τις δυνατότητές μας, να εντοπίσουμε τα θετικά στοιχεία αλλά και τις αδυναμίες μας ενόψει της αγωνιστικής σεζόν. Επιπλέον, είναι μια διοργάνωση που διεξάγεται σε μια ιστορική έδρα, με πολύ κόσμο, γεγονός που βοηθάει το ίδιο το άθλημα του βόλεϊ”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.