ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Τρέχει» η ελληνοποίηση του Ζέκα, περιμένει ο Σκίμπε!

Στην τελική ευθεία μπήκε η ελληνοποίηση του Ζέκα, ο οποίος ολοκλήρωσε την διαδικασία κατάθεσης εγγράφων και πλέον περιμένει (όπως και ο Σκίμπε) την έκδοση του διαβατηρίου!

«Τρέχει» η ελληνοποίηση του Ζέκα, περιμένει ο Σκίμπε!

Η εθνική ομάδα ξεπέρασε και το εμπόδιο της Εσθονίας, έφυγε με το «διπλό» από το Ταλίν (0-2), παρά τους τραυματισμούς βασικών ποδοσφαιριστών που αντιμετώπισε πριν (Τζαβέλλας, Φορτούνης) και κατά τη διάρκεια του αγώνα (Παπασταθόπουλος, Τοροσίδης) και πλέον ακολουθεί ο πρώτος «τελικός» με την Βοσνία στις 13 Νοεμβρίου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.