ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπάρχει κι άλλος στόχος πλην του Κουκ

Μπορεί με τον Ομάρ Κουκ να υπάρχει συμφωνία, αλλά από τον Παναθηναϊκό superfoods εξετάζουν την περίπτωση ενός ακόμη παίκτη για… αντί – Τζέιμς!

Υπάρχει κι άλλος στόχος πλην του Κουκ

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «πράσινοι» δεν έχουν οριστικοποιήσει ακόμη το deal με τον 34χρονο, διότι γίνονται συζητήσεις με έναν ακόμη Αμερικανό με κοινοτικό διαβατήριο γκαρντ.

Ονόματα δεν έχουν διαρρεύσει και οι «πράσινοι» είναι πολύ προσεκτικοί σε αυτό. Το σίγουρο είναι ότι σύντομα θα γνωρίζουμε την κατάληξη της υπόθεσης και θα μάθουμε όλοι αν, τελικά, ο Παναθηναϊκός superfoods καταλήξει στον Κουκ ή στον… άλλο Αμερικανό, ο οποίος θα καλύψει το κενό του τραυματία Μαικ Τζέιμς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.