ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Bλέπει και Κούπερ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Panathinaikos24.gr, ο Αμερικανός γκαρντ με το βοσνιακό διαβατήριο εξετάζεται σοβαρά από τον Παναθηναϊκό Superfoods προκειμένου να επιστρέψει στο τριφύλλι. Διαβάστε τις λεπτομέρειες

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Bλέπει και Κούπερ!

Το θέμα του Ομάρ Κουκ παραμένει ανοιχτό για τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να βρίσκονται στην αναμονή μέχρι να βρει παίκτη η Εστουδιάντες για να καλύψει το κενό του. Το γεγονός ωστόσο πως οι Ισπανοί καθυστερούν την υπόθεση, έχει κάνει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού Superfoods να κοιτάζουν και εναλλακτικές λύσεις προκειμένου να καλύψουν το κενό του Τζέιμς.

Και μία απ’ αυτές, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Panathinaikos24.gr, είναι ο παλιός παίκτης της ομάδας, D J Κούπερ, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού και στο παρελθόν (ήρθε τον Μάιο του 2015 και αγωνίστηκε στα πλέι οφ) ενώ έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ και σε ΑΕΚ. Ο 26χρονος Αμερικανός γκαρντ αγωνίζεται στην Ορτέζ πλέον, στην οποία μετακόμισε από τη Μονακό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αργύρης Πεδουλάκης είναι πολύ θετικός στο ενδεχόμενο να αποκτηθεί ο D J Κούπερ, αν δεν προχωρήσει το θέμα του Κουκ, με τον 26χρονο γκαρντ να διαθέτει βοσνιακό διαβατήριο και να λογίζεται ως κοινοτικός.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 24.863 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.