ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Χαλάει» του Κουκ

Προς… ναυάγιο οδηγείται η περίπτωση του Ομάρ Κουκ, ο οποίος ήταν ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού Superfoods για αντί – Τζέιμς. Η περίπτωση του Αμερικανού γκαρντ της Εστουδιάντες δείχνει να κολλάει οριστικά τις τελευταίες ώρες και ο Παναθηναϊκός θα στραφεί πλέον σε άλλες περιπτώσεις ώστε να καλύψει το κενό του Τζέιμς. Το Panathinaikos24.gr σας είχε […]

«Χαλάει» του Κουκ

Προς… ναυάγιο οδηγείται η περίπτωση του Ομάρ Κουκ, ο οποίος ήταν ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού Superfoods για αντί – Τζέιμς. Η περίπτωση του Αμερικανού γκαρντ της Εστουδιάντες δείχνει να κολλάει οριστικά τις τελευταίες ώρες και ο Παναθηναϊκός θα στραφεί πλέον σε άλλες περιπτώσεις ώστε να καλύψει το κενό του Τζέιμς.

Το Panathinaikos24.gr σας είχε ενημερώσει από νωρίς πως υπάρχει κι άλλος στόχος εκτός από τον Κουκ, ενώ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, ένας από τους παίκτες που κοιτάζει ο Αργύρης Πεδουλάκης είναι ο Ντι Τζέι Κούπερ, που έχει φορέσει και πάλι τη φανέλα με το τριφύλλι, ενώ έχει αγωνιστεί σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και ανήκει στη γαλλική Ορτέζ.

Εξελίξεις αναμένονται σύντομα, αφού ο Παναθηναϊκός θέλει να κλείσει γρήγορα το συγκεκριμένο και να μην μένει κενή η θέση.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 24.852 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.