ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φελντέιν: «Πρέπει να βελτιωθούμε, έχουμε δύσκολη συνέχεια»

Στο γεγονός ότι οι «πράσινοι» πρέπει να βελτιωθούν στη συνέχεια ,στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου, ο Τζέιμς Φελντέιν.

Φελντέιν: «Πρέπει να βελτιωθούμε, έχουμε δύσκολη συνέχεια»

Ο Τζέιμς Φελντέιν στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, σχολίασε την εμφάνιση των«πρασίνων».

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Το γνωρίζαμε από την αρχή. Πρέπει να βελτιωθούμε. Η σεζόν είναι μεγάλη και στην Ευρωλίγκα και στο πρωτάθλημα. Πρέπει να  βελτιωθούμε»

Για τα air ball που έκαναν οι «πράσινοι»: «Είμαστε άνθρωποι και μεις. Συμβαίνουν αυτά στα παιχνίδια. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι θα σταματήσουμε να σουτάρουμε».

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 24.872 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.