ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Επική ατάκα Πεδουλάκη: «Μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα»

Διαβάστε τι είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού για τα... ποσταρίσματα του Χαραλαμπόπουλου στον Σπανούλη

Επική ατάκα Πεδουλάκη: «Μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα»

Είπε πολλά ο Αργύρης Πεδουλάκης στη συνέντευξη Τύπου. Ήταν εκνευρισμένος με την εικόνα των παικτών του, μίλησε για… σοφτ ομάδα που πρέπει να γίνει πιο σκληρή και αν δεν γίνει δεν θα είναι εκείνος στον πάγκο της. Αλλά την… ατάκα τη βραδιά την είπε για τον Χαραλαμπόπουλο.

«Ο Σπανούλης έπαιζε άμυνα τον Χαραλαμπόπουλο στο λόου ποστ και ο Χαραλαμπόπουλος έπρεπε να έχει δέκα πόντους. Έπρεπε να ποστάρει μέχρι ο ήλιος να βγάλει κέρατα», είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, μιλώντας για τη συγκεκριμένη συνθήκη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.