ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Εγκλωβισμένος κι αβοήθητος

Ο τίτλος του blog θα μπορούσε να είναι διαφορετικός. Τα δίκια και τα άδικα του Αργύρη Πεδουλάκη! Ο Θανάσης Ασπρούλιας γράφει για την κακή εικόνα του Παναθηναϊκού και τα …καλά νέα!

Εγκλωβισμένος κι αβοήθητος

Η επανάληψη του αγώνα στην οθόνη του υπολογιστή, με τα κουμπιά έτοιμα να υπακούσουν στις διαταγές του θεατή, είναι πολύ χρήσιμη. Κι πολύ περισσότερο αποκαλυπτική από τη live μετάδοση. Το πρώτο αιώνιο ντέρμπι της φετινής σεζόν μπορεί να ξεσηκώσει πολλή κουβέντα, αλλά την ίδια στιγμή υπερισχύει η άποψη ότι το μπάσκετ είναι απλό. Και απολύτως κατανοητό όταν το παρακολουθεί κανείς με καθαρό μυαλό.

Διαβάστε όλο το άρθρο του Θανάση Ασπρούλια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.