ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακολουθεί τον Λεντέσμα ο Βούλγαρος

Προς την έξοδο και ο Ιβανόφ

Ο Βούλγαρος αμυντικός, δεν έχει πείσει με την παρουσία του μέχρι στιγμής και δεν αποκλείεται να… αποχαιρετήσει τον Παναθηναϊκό, τον Ιανουάριο.

Προς την έξοδο και ο Ιβανόφ

Σύμφωνα με τον σημερινό Τύπο, ο Βούλγαρος ετοιμάζεται να ακολουθήσει το δρομολόγιο του Λεντέσμα, που όπως ενημερωθήκατε από χθες το βράδυ, βρίσκεται προς την έξοδο και αυτός.

Ο Ιβανόφ, δεν έχει πείσει σε καμία περίπτωση πως μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και όπως όλα δείχνουν, θα αποχωρήσει τον Γενάρη, στο γενικό ξεσκαρτάρισμα που θα γίνει στην ομάδα.

Ο Ουζουνίδης, έδωσε χθες την ευκαιρία στον Βούλγαρο, εκείνος παρουσιάστηκε ανεπαρκής για μια ακόμη φορά και αν εξαιρέσει κανείς το ματς με την Μπρόντμπι στη Δανία και το γκολ που πέτυχε (1-1), δεν έχει δείξει κάτι καλό όλο αυτό το διάστημα που φοράει τα πράσινα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 26.945 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο επόμενος μήνας θα είναι μήνας αλλαγών… στο «τριφύλλι», αφού κι’ άλλοι παίκτες αναμένεται να αποχωρήσουν, ενώ φυσικά θα γίνουν και οι δύο-τρεις μεταγραφές που έχει ζητήσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, στην προσπάθειά του, να αλλάξει την εικόνα της ομάδας και να μείνει όσο το δυνατόν πιο κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά και να κυνηγήσει και το κύπελλο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.