ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

O X-Factor του «αιώνιου» ντέρμπι

Μπορεί να αποτελέσει ή όχι, τον παράγοντα που θα αλλάξει τις ισορροπίες στο ντέρμπι του Φαλήρου. Ο λόγος για τον Κένι Γκάμπριελ, η παρουσία του οποίου θα παίξει καταλυτικό ρόλο.

O X-Factor του «αιώνιου» ντέρμπι

Ο Αμερικανός που ήρθε ως αντί-Γκιστ, μέχρι στιγμής παρουσιάζει αστάθεια στις εμφανίσεις του, με τον Τσάβι Πασκουάλ να μην τον εμπιστεύεται για περισσότερο από 10-12 λεπτά στο παρκέ.

Αυτό είναι κάτι που πρέπει να αλλάξει, καθώς οι απαιτήσεις ολοένα και αυξάνονται, τα ματς είναι όλα κρίσιμα, από δω και πέρα και ο Παναθηναϊκός δεν έχει παίκτες για… χάσιμο.

Ο Κρις Σίνγκλετον αποτελεί το βασικό «όπλο» της ρακέτας του Παναθηναϊκού, τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση. Η παρουσία του είναι κομβικής σημασίας και απαραίτητη. Όπερ σημαίνει πως θα πρέπει ο Γκάμπριελ να βοηθήσει τον Αμερικανό, μαρκάροντας κυρίως τον Πρίντεζη, σε μια προσπάθειά του να προστατεύσει τον Σίνγκλετον, ούτως ώστε να μη χρεωθεί νωρίς με φάουλ.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μπορεί να μοιάζει σαν λεπτομέρεια, αλλά αποτελεί μια μεγάλη και βασική προϋπόθεση για την οικονομία του αγώνα. Ο Γκάμπριελ έχει τη δυνατότητα να χτυπήσει τον Πρίντεζη στις δικές του αδυναμίες. Αν του βγουν και τα σουτ, τότε ο Παναθηναϊκός θα έχει ένα ακόμα όπλο στη φαρέτρα του στο ΣΕΦ…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.