ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μια κίνηση αντάξια των 109 χρόνων της ιστορίας του!

O Άρης Λαούδης γράφει για την απόφαση της διοίκησης του Παναθηναϊκού να λύσει το γόρδιο δεσμό και να στηρίξει «Nick Gallis Ηall», η οποία αποτελεί μέγιστη τιμή στην ιστορία των 109 χρόνων.

Μια κίνηση αντάξια των 109 χρόνων της ιστορίας του!

Αν είσαι Παναθηναϊκός έχεις πολλούς λόγους να αισθάνεσαι περήφανος όλα αυτά τα χρόνια. Έχεις δει την ομάδα σου να σηκώνει κούπες, έχεις ταξιδέψει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ευρώπης για φάιναλ φορ, έχεις δει παικταράδες να φοράνε τη φανέλα της αγαπημένης σου ομάδας, έχεις δει ομαδάρες και σούπερ σταρ να υποκλίνονται στην ανωτερότητα του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.