ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παναθηναϊκός Superfoods-Μπάμπεργκ (21:15, ΕΡΤ2, LIVE PANATHINAIKOS24.gr)

Θέλει τη νίκη για την πεντάδα!

Ο Παναθηναϊκός Superfoods φιλοξενεί σήμερα στο ΟΑΚΑ την Μπάμπεργκ και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να ανέβει στην πέμπτη θέση της γενικής κατάταξης της Ευρωλίγκας.

Θέλει τη νίκη για την πεντάδα!

Οι «πράσινοι» μετά το σημαντικό διπλό στην Τουρκία απέναντι στην Γαλατά θέλουν να συνεχίσουν το σερί και να πάρουν τη νίκη επί της Μπάμπεργκ, σήμερα στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» με νίκη πιθανότατα θα σκαρφαλώσουν στην πέμπτη θέση, καθώς ο Ερυθρός Αστέρας αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, η δε Μπασκόνια παίζει με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τσάβι Πασκουάλ έκανε το ντεμπούτο του στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, όπου ο Παναθηναϊκός Superfoods επικράτησε με 84-83.

Μοναδικό πρόβλημα για τον τεχνικό του Παναθηναϊκού είναι η απουσία του Τζέιμς Γκιστ. Κατα τ’ άλλα ο Ισπανός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού αναμένεται να γεμίζουν το κλειστό του ΟΑΚΑ, δείχνοντας την έμπρακτη στήριξη τους στο «τριφύλλι».

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 27.138 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι  οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Νταμίρ Γιαβόρ (Σλοβενία) και Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.