ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παρέμβαση Παναθηναϊκού για να πέσει η ποινή του Λάσκαρη!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, έκανε παρέμβαση υπέρ του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Άρης, Νίκου Λάσκαρη, μετά την τιμωρία του για αποκλεισμό έξι μηνών, προκειμένου να μπορέσει να δώσει το "παρών" στον τελικό της 19ης Φεβρουαρίου!

Παρέμβαση Παναθηναϊκού για να πέσει η ποινή του Λάσκαρη!

Ο ιδιοκτήτης των “κίτρινων”, Νίκος Λάσκαρης, τιμωρήθηκε με αποκλεισμό έξι μηνών από τα γήπεδα, με τον Παναθηναϊκό να παρεμβαίνει στην απόφαση του ΑΣΕΑΔ, προκειμένου ο ισχυρός άνδρας του Άρη να βρεθεί στον τελικό της 19ης Φεβρουαρίου, στο “Nick Galis Hall”.

Οι «πράσινοι» ζήτησαν να αθωωθεί ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης, τονίζοντας πως οι δηλώσεις που έκανε έγιναν εν βρασμώ ψυχής, καταλήγοντας πως δεν πρέπει να στερηθεί στον Νίκο Λάσκαρη, η δυνατότητα να βρεθεί στο γήπεδο στον τελικό ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Υπενθυμίζεται πως ο Λάσκαρης, είχε προβεί σε δηλώσεις κατά της διαιτησίας μετά από το ματς των δύο ομάδων, με τον ίδιο στην απολογία του να δηλώνει πως δεν είχε σκοπό να θίξει κανέναν και πως θα σεβαστεί την κάθε απόφαση.

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 27.370 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ενέργεια στην οποία προχώρησε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, εντυπωσίασε τόσο τους ανθρώπους του ΑΣΕΑΔ, όσο και τον ίδιο τον Νίκο Λάσκαρη. Μια κίνηση που αν μη τι άλλο, δε συνηθίζεται και σίγουρα κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση για το άθλημα γενικότερα και τις αντιπαλότητες που υπάρχουν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.