ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπεργκ: «Τα βραβεία ανήκουν στην ομάδα»

Ο Μάρκους Μπεργκ, παρέλαβε το βραβείο του MVP της 26ης αγωνιστικής, τονίζοντας πως αποτελεί προϊόν ομαδικής δουλειάς και το κερδίζει η ομάδα και όχι μόνο αυτός.

Μπεργκ: «Τα βραβεία ανήκουν στην ομάδα»

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάρκους Μπεργκ:

Για το βραβείο του mvp:

«Πρόκειται για μια μεγάλη νίκη την οποία πετύχαμε εκτός έδρας, κάτι που δεν είναι φέτος το δυνατό μας σημείο. Ήταν μια σημαντική νίκη όμως γιατί αφήσαμε πίσω μας την ΑΕΚ, στη μάχη για τα πλέι οφ. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα με τα δύο γκολ που πέτυχα, αλλά αυτή η νίκη ήρθε μέσα από μια ομαδική προσπάθεια».

Για το αν θυμάται πόσα βραβεία έχει κερδίσει:

«Δεν θυμάμαι είναι η αλήθεια. Εσείς είμαι σίγουρος ότι έχετε τα στατιστικά, οπότε μπορείτε να μου πείτε».

Για το που αφιερώνει το βραβείο:

«Ανήκει στην ομάδα. Αν η ομάδα κάνει καλά παιχνίδια είναι πάντα κάτι θετικό και είναι πιο εύκολο ατομικά για τον κάθε παίκτη να παίξει καλύτερα. Πάντα ο καθένας πρέπει να δίνει το μάξιμουμ για την ομάδα. Είναι πάντα μια ομαδική προσπάθεια και το βραβείο ανήκει στην ομάδα».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 24.550 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.