ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον θάνατο του Αριστείδη Αλαφούζου

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του πατέρα του μεγαλομετόχου της ομάδας, Αριστείδη Αλαφούζου.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον θάνατο του Αριστείδη Αλαφούζου

Ο Αριστείδης Αλαφούζος, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του κ. Γιάννη Αλαφούζου και προσωπικά στον ίδιο, για την απώλεια του πατέρα του, Αριστείδη.

Ο πατριάρχης της οικογένειας Αλαφούζου υπήρξε σημαντικός παράγοντας στην οικονομική και κοινωνική ζωή του τόπου μας, με σπουδαία διαδρομή στα τεχνικά έργα, στη ναυτιλία και στα ΜΜΕ, με το έργο του να έχει διεθνή αναγνώριση.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 22.241 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.