ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ «ΚΙΝΔΥΝΟΣ» ΤΟ OPT-OUT

Προς παραμονή ο Σίνγκλετον!

Ο Παναθηναϊκός ενεργοποίησε την οψιόν ανανέωσης του Κρις Σίνγκλετον, επιθυμώντας να τον διατηρήσει στο ρόστερ του και του χρόνου, όπως αποκάλυψε ο ΣΠΟΡ FM 94.6. Μοναδική περίπτωση αποχώρησης του Αμερικανού είναι η χρήση του opt-out (έως τις 20 Ιουλίου).

Προς παραμονή ο Σίνγκλετον!

Ο Κρις Σίνγκλετον αποτέλεσε, όπως φάνηκε στην πορεία, μία από τις πιο επιτυχημένες μεταγραφικές κινήσεις του «τριφυλλιού» το περασμένο καλοκαίρι, συντελώντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του νταμπλ.

Οι εμφανίσεις του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ/σέντερ με την πράσινη φανέλα τη σεζόν που μας πέρασε οδήγησαν τον σύλλογο να ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης που υπήρχε στο συμβόλαιό του, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94.6, δείχνοντας επί του πρακτέου τη διάθεση των «πρασίνων» για να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους.

Πλέον, η υπόθεση περνά στην πλευρά του Σίνγκλετον, ο οποίος θα αποχωρήσει από τον σύλλογο μόνο εάν βρει κάποια ικανοποιητική πρόταση από το ΝΒΑ, έχοντας το δικαίωμα να ενεργοποιήσει τον σχετικό όρο του opt-out έως τις 20 Ιουλίου.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.304 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα δεδομένα συγκλίνουν προς την παραμονή του 28χρονου καλαθοσφαιριστή, που βρέθηκε μεν σε συζητήσεις με συλλόγους από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, ωστόσο οι πιθανότητες εύρεσης μιας πρότασης με εγγυημένο συμβόλαιο μειώνονται όσο περνούν οι μέρες, ενώ ο ίδιος ο παίκτης εμφανίζεται κάτι παραπάνω από θετικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει κάτοικος ΟΑΚΑ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.