ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Σύμφωνα με τον μάνατζερ του Σέρβου

“Τελειώνει αύριο ή μεθαύριο του Στογίλκοβιτς στον Παναθηναϊκό”

Πολύ κοντά στη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό, βρίσκεται ο Νίκολα Στογίλκοβιτς, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του.

Ο μάνατζερ του Νίκολα Στογίλκοβιτς, μιλώντας στην “O’ Jogo”, τόνισε πως Παναθηναϊκός και Στογίλκοβιτς, βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία, η οποία μπορεί να επισημοποιηθεί ακόμα και σήμερα.

Ο Σέρβος επιθετικός, όπως ενημερωθήκατε χθες από το panathinaikos24.gr, είναι ο εκλεκτός του Μαρίνου Ουζουνίδη, με τους πράσινους να βρίσκονται μια ανάσα από τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή από την Μπράγκα.

Συγκεκριμένα ο ατζέντης, μίλησε στην “O’ Jogo”, τονίζοντας: 

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 24.408 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Το όλο θέμα είναι σε εξέλιξη και η Μπράγκα θα είναι κερδισμένη από τον δανεισμό. Το μόνο που μένει είναι να δώσει το ΟΚ ο Αντόνιο Σαλβαντόρ, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Είναι μία καλή συμφωνία. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει πρόταση για αγορά του παίκτη. Ελπίζω η μεταγραφή να κλείσει σήμερα ή αύριο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.