ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Η επιστροφή της χρονιάς! Ο Νίκος Καρβέλας ξανά στο Star Academy (Vid)

Όχι, δεν είναι τρολάρισμα, είναι αλήθεια…

Η επιστροφή της χρονιάς! Ο Νίκος Καρβέλας ξανά στο Star Academy (Vid)

Ζούμε στην ωραιότερη χώρα του κόσμου. Αν εξακολουθείτε να έχετε την παραμικρή αμφιβολία γι’ αυτό, σκεφτείτε το πιο απλό πράγμα του χώρου (έχει να κάνει με μια επιστροφή που δεν θα φανταζόσασταν ΠΟΤΕ).

 Αν μέχρι χθες σας έλεγε κάποιος ότι ο Νίκος Καρβέλας (ναι, ο γνωστός Νίκος Καρβέλας) μετά απ’ όσα έγιναν ανάμεσα σε εκείνον και τον Μένιο Φουρθιώτη, θα επέστρεφε στο Star Academy τι θα λέγατε;

Διαβάστε αναλυτικά εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.