ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μιχαήλ: «Τιμή για εμένα η πρόταση του Παναθηναϊκού»

Ο Αλέξης Μιχαήλ, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του, στην πρόταση που του είχε γίνει από τον Παναθηναϊκό, χαρακτηρίζοντας την ως άκρως τιμητική.

Μιχαήλ: «Τιμή για εμένα η πρόταση του Παναθηναϊκού»

Ο Αλέξης Μιχαήλ παραχώρησε δηλώσεις στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94.6, όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στην πρόταση που είχε καταθέσει ο Παναθηναϊκός για να τον αποκτήσει.

Ο «κάπτεν» των Ιωαννίνων, χαρακτήρισε τιμητικό για εκείνον το ενδιαφέρον των «πρασίνων», γεγονός που ισχύει μέχρι σήμερα, άσχετα εάν η υπόθεση δεν προχώρησε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιχαήλ:

«Έγινε μια προσφορά στην ομάδα, για μια εβδομάδα υπήρχε ντόρος για το όνομά μου. Δεν ήταν μόνο θέμα δικής μου επιλογής. Εγώ ζήτησα κάποιες μέρες να το σκεφτώ, ήμουν πολύ ευχαριστημένος με την πρόταση που μου έγινε και ήταν μεγάλη μου τιμή, αλλά ο πρόεδρος δεν δέχτηκε. Από τη στιγμή που δεν έγινε η μεταγραφή, μάζεψα το μυαλό μου και αφού δεν συνέβη η μεταγραφή μου, είμαι επαγγελματίας, είμαι αρχηγός στον ΠΑΣ και θα συνεχίσω στην ομάδα που είμαι τόσα χρόνια προσφέροντας το καλύτερο. Δεν παύει όμως η πρόταση του Παναθηναϊκού να ήταν τιμή για μένα».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 12.363 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.