ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ

Παίρνει θέση και ο Αλαφούζος

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναμένεται να τοποθετηθεί για τις δύο συναντήσεις με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αλλά και για την επόμενη ημέρα του συλλόγου.

Παίρνει θέση και ο Αλαφούζος

Το πρωί της Κυριακής ολοκληρώθηκε το δεύτερο ραντεβού μεταξύ του Γιάννη Αλαφούζου και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με θέμα το μέλλον του συλλόγου και την προοπτική του PAO Foundation.

Η κατάληξη των συζητήσεων δεν είχε θετική χροιά, με τον ισχυρό άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ να προβαίνει σε δήλωση λίγο μετά τη λήξη του δεύτερου κύκλου επαφών με τον ομόλογό του στην ΠΑΕ.

Όπως φαίνεται, το ίδιο σχεδιάζει να πράξει, όπως όλα δείχνουν, εντός των επομένων ημερών και ο Γιάννης Αλαφούζος, λαμβάνοντας θέση για τα όσα συνέβησαν στις δύο συναντήσεις με τον ισχυρό άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ, γνωστοποιώντας παράλληλα τις σκέψεις του για την επόμενη ημέρα του συλλόγου.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.107 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.