ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πασκουάλ: «Ματς διαφορετικό από τα προηγούμενα, είμαστε έτοιμοι…»

Για τον Τσάβι Πασκουάλ, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να αντιμετωπίσει το αυριανό παιχνίδι στο ΣΕΦ δίχως να έχει στο μυαλό του τα προηγούμενα ματς. Ποια είναι τα σημεία που χρίζουν προσοχής, σύμφωνα με τον Καταλανό.

Πασκουάλ: «Ματς διαφορετικό από τα προηγούμενα, είμαστε έτοιμοι...»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσάβι Πασκουάλ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:

Για τη νίκη στο ΣΕΦ στο ματς πρωταθλήματος: «Κάθε τέτοιο ντέρμπι είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα και δεν έχει σημασία ότι έχουμε νικήσει τρεις φορές, είναι ένα παιχνίδι για την κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας».

Για το τι θα πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός: «Τα πάντα είναι σημαντικά σε αυτό το παιχνίδι. Από τα ριμπάουντ μέχρι και τα λάθη στην επίθεση, ενώ πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα. Ο Ολυμπιακός γενικά αλλά και στο γήπεδό του παίζει πολύ καλή άμυνα. Είναι πολύ σημαντικός ο ρυθμός του παιχνιδιού και τα ριμπάουντ. Νομίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε αυτό το παιχνίδι».

Για το πρόβλημα της ομάδας στη δημιουργία: «Είναι ξεκάθαρο, δεν είναι ότι οι παίκτες δεν θέλουν να πασάρουν. Πρέπει να έχουμε υπομονή για να βρίσκουμε τις καλύτερες λύσεις, καθώς σουτάρουμε με παίκτες μπροστά μας που είναι πιο δύσκολο. Πρέπει να βελτιώσουμε τις αποστάσεις και τις έξτρα πάσες».

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 38.707 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.