ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Δεν έφτανε ο Μπουρούσης, πρώτη ήττα στην Κίνα

Πρώτη ήττα για τους Ζεγιάνγκ Λάιονς του Γιάννη Μπουρούση στο πρωτάθλημα. Φεστιβάλ... επιθέσεων το ματς με τη Γκουανζού.

Δεν έφτανε ο Μπουρούσης, πρώτη ήττα στην Κίνα

Την πρώτη του ήττα ως παίκτης των Ζεγιάνγκ Λάιονς γνώρισε ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος είδε την ομάδα του να χάνει στο καλάθι από τη Γκουανζού με 118-116.

Ο ψηλός έβαλε 16 πόντους, προσθέτοντας άλλη μια θετική εμφάνιση στο ενεργητικό του, ωστόσο δεν ήταν αρκετός για την ομάδα του, που δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να σταματήσει τον Φογκ.

Ο Κάιλ Φόγκ οργίασε σταματώντας στους 58 πόντους παρακαλώ, ενώ για τους ηττημένους, ανάλογη εμφάνιση έκανε ο Φόρτσον, που έβαλε 48!

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.223 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.