ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Επικός διάλογος Παππά-Αντετοκούνμπο (pic)

Διαβάστε τι ειπώθηκε μεταξύ των δύο παικτών του Παναθηναϊκού Superfoods στο instagram.

Επικός διάλογος Παππά-Αντετοκούνμπο (pic)

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ανέβασε φωτογραφία στο λογαριασμό που διατηρεί στο instagram με κάπως ιδιαίτερο ντύσιμο και αμέσως ο γνωστός για τα επικά του σχόλια, Νίκος Παππάς του απάντησε: «Μίκι Μάους ζιβάγκο, το καπέλο ανάποδα και το νεκροτάμπελο να κρέμεται. Ούτε στον Σκλαβενίτη στη Δυρραχίου δεν μπαίνεις». Αμέσως όμως μετά ο Αντετοκούνμπο έστειλε την «πληρωμένη» απάντηση στον Παππά, σχολιάζοντας την πρόσφατη γυμνή φωτογράφιση που έκανε για γνωστό περιοδικό, «Ενώ εσύ γυμνός μπαίνεις παντού»!

Δείτε τη φωτογραφία και τα σχόλια των δύο συμπαικτών:

🎅🏾 #ChristmasEdition #NotSoUglyChristmasSweater #AntetokounBros

A post shared by Thanasis Antetokounmpo (@thanasis_ante43) on

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.226 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.