ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Να τον κάνουμε υπερήφανο»

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Τάσσο Στέφανου, τονίζοντας κιόλας ότι οι πράσινοι πρέπει να πάρουν τη νίκη σήμερα και γι’ αυτόν.

«Να τον κάνουμε υπερήφανο»

Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ ΦΜ:

«Τον γνώρισα όταν πήγα στην ομάδα, το 1990. Έχουν ειπωθεί διάφορα, αλλά αυτό που πρέπει να μείνει είναι η αγάπη του για το μπάσκετ. Ένας άνθρωπος που ήταν πάντα με το χαμόγελο. Αγαπούσε τους πάντες, τον Παναθηναϊκό, το μπάσκετ, όλους τους παίκτες, ανεξαρτήτως ομάδας. Είμαι πολύ χαρούμενος που τον γνώρισα. Έχει γράψει την δική του ιστορία και θα μείνει αξέχαστος. Ήταν πάντα πρόθυμος να βοηθήσει, να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του. Τι μπορούμε να πούμε αυτή τη στιγμή…»

Όσο για το αποψινό ματς του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι σχολίασε: «Ας ελπίσουμε ότι θα τον κάνουμε περήφανο απόψε το βράδυ…».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.207 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.