ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Συγκίνηση και αποχαιρετισμός στον Στεφάνου (pics)

Το στερνό αντίο συγγενείς και φίλοι από το χώρο του μπάσκετ και όχι μόνο, είπαν στον Τάσσο Στεφάνο στο τρισάγιο που πραγματοποιήθηκε στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

Συγκίνηση και αποχαιρετισμός στον Στεφάνου (pics)

Ο Τάσσος Στεφάνου έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης (19/12) βυθίζοντας στη θλίψη τον Παναθηναϊκό και όλη την μπασκετική οικογένεια.

Σήμερα το μεσημέρι στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, πραγματοποιήθηκε τρισάγιο στη μνήμη του και το «παρών» έδωσαν συγγενείς, φίλοι από το χώρο του μπάσκετ, ενώ σύσσωμη βρέθηκε εκεί η διοίκηση του ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που αποχαιρέτησαν τον παράγοντα και αθλητή του Παναθηναϊκού ήταν οι: Θανάσης και Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και ο Χρήστος Σταυρόπουλος, ο Δημήτρης Ιτούδης, ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο Γιώργος Καλαϊτζής και ο Νίκος Μπουντούρης.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.182 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε τις φωτογραφίες

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.