ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νέα «όργια» από Μπουρούση στην Κίνα!

Συνεχίζει τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στην Ασία ο πρώην «πράσινος» σέντερ.

Νέα «όργια» από Μπουρούση στην Κίνα!

Oι Ζεγιάνγκ Λάιονς του Γιάννη Μπουρούση συνεχίζουν ακάθεκτοι την πορεία τους στο κινεζικό πρωτάθλημα, επικρατώντας με 112-81 των Τάιγκερς, με τον Έλληνα σέντερ να κυριαρχεί για ακόμη μια φορά!

Ο Μπουρούσης είχε 26 πόντους με φοβερά ποσοστά (7/8 βολές, 8/9 δίποντα, 1/2 τρίποντα), συμπληρώνοντας επίσης στην στατιστική του: 17 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα σε 30:44 συμμετοχής, δίχως να κάνει ούτε ένα λάθος!

Για ακόμη μια φορά, ο «Μπουρού» είχε ως συμπαραστάτη του τον Φόρτσον, ο οποίος τελείωσε το ματς με 11 πόντους και 15 ριμπάουντ.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.210 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.