ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Έκανε προσπάθεια για Λαμπεϊρί ο Παναθηναϊκός»

Τι αναφέρει γαλλικό δημοσίευμα για το «φλερτ» μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Γάλλου καλαθοσφαιριστή.

«Έκανε προσπάθεια για Λαμπεϊρί ο Παναθηναϊκός»

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την αναζήτησή του για παίκτη ο οποίος θα «κουμπώσει» με τους υπάρχοντες στη γραμμή των ψηλών, με δημοσίευμα από τη Γαλλία και συγκεκριμένα από την «L’ Equipe» να κάνει λόγο για την περίπτωση του Λουίς Λαμπεϊρί.

Σύμφωνα με τους Γάλλους, ο Παναθηναϊκός έκανε προσπάθεια ώστε να «σπάσει» το συμβόλαιο του 25χρονου διεθνή καλαθοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται με τη Στρασμπούρ στο Basketball Champions League, έχοντας 10.7 πόντους και 7.2 ριμπάουντ ανά ματς.

Ωστόσο, όπως συμπληρώνει το δημοσίευμα, οι προσπάθειες των «πρασίνων» δεν ευοδώθηκαν, με τον Λαμπεϊρί να συνεχίζει στη Στρασμπούρ με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2019.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.219 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «τριφύλλι» έχει ξεχωρίσει ορισμένες περιπτώσεις ψηλών με την εβδομάδα που έρχεται να είναι καθοριστική για το ζήτημα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.