ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φόβοι για χιαστό ο Άλτμαν

Απρόοπτο με τον Ισραηλινό ο οποίος αύριο θα κάνει μαγνητική.

Φόβοι για χιαστό ο Άλτμαν

Ο Όμρι Άλτμαν ήταν ο μεγάλος άτυχος του ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης» καθώς στο τέλος αποχώρησε σφαδάζοντας από τους πόνους με φορείο.

Το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού εκφράζει φόβους για τα χειρότερα, δηλαδή τη ρήξη χιαστού, ωστόσο αύριο, Δευτέρα θα φανούν όλα, μετά τη μαγνητική εξέταση στην οποία θα υποβληθεί ο Ισραηλινός άσος.

Ο Όμρι Άλτμαν στάθηκε εξαιρετικά άτυχος καθώς στραβοπάτησε στην τελευταία φάση της αναμέτρησης, με τους συμπαίκτες του να σπεύδουν προς το μέρος του για να δουν τι έχει συμβεί.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.830 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...